Jag är

Roland Wiberg

DET HÄR ÄR MIN BARNDOMSDRÖM

OCH HISTORIEN OM

A WORLD OF DINOSAURS

En av de 3 största dinosaurierna i världen ses här med sitt vänstra framben tillsammans med A World of Dinosaurs grundare.

Min dröm 

om ett eget Dinosauriemuseum


Som barn så drömde jag om ett eget museum fyllt med bara dinosaurier. 

Det var naturligtvis en fullständigt naiv, tokig och helt osannolik dröm. 

Det vill säga en sån där underbar dröm som man bara kan ha när man är barn och inte begränsas i sina kreativa tankar på samma sätt som vi dessvärre ofta gör senare i våra liv.


Det har nu gått många år sedan dess och min barndomsdröm har faktiskt förverkligats.

A World of Dinosaurs har blivit verklighet och sedan starten 2013 nu blivit så stort att det vida överträffat alla mina vildaste fantasier och underbara barndomsdrömmar. 


Att idag få möta er i en värld av dinosaurier är verkligen en dröm och verklighet som jag älskar och njuter av varje dag tillsammans med mina fantastiska medarbetare. Vår Framtid

2024


Under vintern som gått  har vi rest runt och lyckats få tag på många fina fossil till både utställningen och vår souveniravdelning.


Den ständiga expansion av utställningarna som har pågått sedan starten 2013 fortsätter även i år i oförminskad takt.


Hjärtligt tack till alla er som under 2023 valde att stödja vårt museum  genom att köpa någon av våra olika stödmedaljer i silver och guld. 

Den del av utställningen där vi visar alla de fossila fynd som tidigare års stöd bidragit till, kommer tack vare ert stöd att utökas mer än något år tidigare. 

Mitt allra varmaste tack till alla er som genom årens lopp har valt att stödja oss. 


Varmt välkomna till en oförglömlig upplevelse där ni möter mer än 200 av de största och mest skräckinjagande varelser som någonsin levt i luften, i havet och på land.


Roland Wiberg

EUROPAS STÖRSTA DINOSAURIEMUSEUM A WORLD OF DINOSAURS

EUROPAS STÖRSTA DINOSAURIEMUSEUM

Copyright © 2024

A World of Dinosaurs